Vis inkl. Moms

Rent arbejdsmiljø | Antibakterielle produkter som tåler rengøring

Rent Arbejdsmiljo

Effektiv rengøring er lige nu i højsædet hos alle, hvor Covid19 virus florerer verden over, og vi alle tager forskellige forholdsregler for at passe på os selv og vores kære. Bakterier og virus er tilstede døgnet rundt, og nogen af de ting vi bruger allermest er oftest dem, der er fyldt med skjulte sundhedsfarlige bakterier og virus, fordi vi berører dem igen og igen. Det er derfor ofte også dem, som er svære at rengøre, fordi elektronik nu engang ikke tåler vand og desinfektion.

Et rent arbejdsmiljø er uhyre vigtigt, så bakterier og virus ikke spredes via mus og tastaturer, som mange til dagligt er i kontakt med på arbejdspladsen. Bakterier og virus har det med at gemme sig på overflader, der er svære at gøre rene. Og her sidder de og venter på, at du lægger hænderne på tastaturet eller på musen, så de kan “hoppe” over på dine hænder, som du uden at tænke over det, fører op til dit ansigt, og vupti, så er møllehjulet sat i gang og virus og bakterier på vej ind i din krop og lave ravage.

I løbet af en arbejdsdag, kommer dine hænder i berøring med alverdens bakterier og virus, men ikke nok med at vi selv er i berøring med dem, vi overfører dem så nemt til andre, der bagefter os rører ved det, vi lige har rørt ved. Uanset hvad vi gør, så slipper vi aldrig helt for denne konstante kontakt med bakterier, og derfor er det godt at tænke sig om en ekstra gang, når der indkøbes udstyr, og du har muligheden for at anskaffe dig antibakterielle produkter, der gør arbejdsmiljøet renere.

SÅ… det findes der en løsning på.

Antibakterielt it tilbehør – nemt at rengøre, nemt at desinficere

Antibakteriel IT tilbehør kan bane vejen for et renere arbejdsmiljø. Du finder derfor både vandafvisende mus, vandafvisende tastaturer og antibakterielle lommeregnere der kan give dig en renere mere sikker hverdag, fordi netop disse produkter kan rengøres og desinficeres. Din familie og dine medarbejdere betyder alt for dig. Det forstår vi godt, det gør det for os alle. Med hyppig og grundig rengøring, sørger du for at skabe et sundt miljø for din familie, kollegaer og ansatte. Med desinfektionvenlige og antibakterielle produkter fremmer du et rent og sundt hjemme- og arbejdsmiljø for både dig selv, din familie og din arbejdsplads

Antibakteriel lommeregner – bakterier sætter sig ikke fast