Vis inkl. Moms

Undgå huller i væggene med 3M Command

3m command serie

Command™ fra 3M giver dig et bredt udvalg af produkter til montering i boligen. Produkternes klæbeegenskaber er naturligvis i den velkendte, høje 3M-kvalitet. Kroge i flere forskellige størrelser og farver, ledningsholdere, billedophæng refill strips og badehylder. Den fleksible og formbare strip dækker ujævnheder og gør at monteringssystemet har meget høj bæreevne. Alle Command™ produkter kan let og hurtigt fjernes uden at skade overfladen. Krogene genbruges med en ny tapestrip. Anbefales ikke til vægge med tapet.

Command™ klæbe- og monteringsprodukter er ideelle til:

  • – Ophængning af plakater
  • – Ophængning af billeder
  • – Ophængning af kabler, ledninger og meget, meget mere

Produkter fra 3M Command serien