Optical Mini Travel Mouse USB Hot Pink (4 stk)

Optical Mini Travel Mouse USB Hot Pink fra producenten Verbatim kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

DKK 75,10 Pr. stk (DKK 60,08 ekskl. moms)

Restordre | Kontakt os for leveringstid

Stykpris v/4 stk

EAN:
OEM Nummer: 49021

Total: Inkl. moms
Optical Mini Travel Mouse USB Hot Pink (4 stk)

DKK 75,10 Pr. stk (DKK 60,08 ekskl. moms)

Varenummer (SKU): 79bd2cbe87f9 Kategori: Tags: ,

Optical Mini Travel Mouse USB Hot Pink | Mus

Afstem farverne på dit skrivebord! Få en Nano-mus, der har samme farve som din Verbatim-harddisk!Den trådløse Nano-mus fra Verbatim kan fås i 4 farver. På denne måde kan de mest stilbevidste få en mus i samme farve som deres bærbare computer, eller en mus i yndlingsfarven! For at bruge musen skal Nano-modtageren blot sluttes til en USB-port. Derefter kan musen bruges trådløst. Trådløs 2.4 GHz for pålidelighed og ydeevne. Nano-modtageren er også så lille, at den kan tilsluttes og blive siddende, så musen er ideel, hvis du er på farten eller gerne vil have orden på dit skrivebord.For at spare batteri er Nano-musen forsynet med en slumretilstand. Efter en kort periode uden aktivitet vil musen gå i slumretilstand. Tryk blot på en vilkårlig knap for at aktivere den igen.Nano-musen har lasersensorsporing til præcise bevægelser og kontrol, og den har et behageligt design med et blødt, tekstureret greb

Spar op til 60% på Mus. Optical Mini Travel Mouse USB Hot Pink er fra producenten Verbatim og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Optical Mini Travel Mouse USB Hot Pink, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Verbatim

Verbatim
Vægt 0.06 kg
Størrelse 20 × 15 × 10 cm
Antal