Vis inkl. Moms

Slank ekstern CD/DVD-brænder med USB-C-forbindelse (1 stk)

Slank ekstern CD/DVD-brænder med USB-C-forbindelse fra producenten Verbatim kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 361,92 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/1 stk

EAN: 0023942438861
OEM Nummer: 43886

0023942438861
Slank ekstern CD/DVD-brænder med USB-C-forbindelse (1 stk)

 DKK 361,92 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 0023942438861 Kategori: Tags: , ,

Slank ekstern CD/DVD-brænder med USB-C-forbindelse | CD, DVD & Blu-ray tilbehør

Flere og flere leverandører af bærbare computere vælger at undlade at sætte et optisk drev ind i deres computere til fordel for et slankt design. Ofte får disse bærbare udskiftet de mere pladskrævende USB-A-porte med de slankere og hurtigere USB-C-porte. Men CD´er og DVD´er er stadig nogle af de mest almindeligt brugte medietyper, i særdeleshed til arkivering af vigtigt datamateriale. Verbatims eksterne, slanke CD/DVD-brænder med USB-C-forbindelse er løsningen. Denne kompakte enhed er det ideelle tilbehør til din bærbare, ultrabook eller sågar din PC. Brug den til at installere din software eller til sikkerhedskopiering. Verbatims eksterne slanke CD/DVD-brænder fylder stort set det samme som en DVD, og den er USB-drevet, så du ikke behøver en klodset strømforsyning! Med drevet medfølger den prisbelønnede Nero Burn og Archive software, der indeholder man

Spar op til 60% på CD, DVD & Blu-ray tilbehør. Slank ekstern CD/DVD-brænder med USB-C-forbindelse er fra producenten Verbatim og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Slank ekstern CD/DVD-brænder med USB-C-forbindelse, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Verbatim

Verbatim
Vægt 0,36 kg
Størrelse 4,6 × 19,5 × 17,9 cm
Antal