Lufttørrende ler - Skal ikke i ovnen

I mere end 10 år har FIMOair været en del af Staedtlers FIMO-familie. Med sine lufttørrende egenskaber er der en lang række muligheder til kreative fritids- og hobbyprojekter samt til undervisning i skoler og børnehaver.

Nu er det tid til re-launch! Med nyt ler, ny emballage og nyt design får Staedtlers lufttørrende ler-sortiment et frisk og moderne touch!

FIMOair fås nu i fire varianter: FIMOair, FIMOair light og FIMOair træ- og granit-effekt. Fælles for dem alle er, at man ikke behøver at bruge en ovn for at hærde leret. FIMOair skal blot efterlades til at tørre naturligt ved stuetemperatur.

STAEDTLER FIMOair skal ikke i ovnen, men lufttørrer i løbet af ca. 24 timer, alt efter tykkelse på leret. Herefter vil leret være ekstremt brudsikkert. Kan files, slibes, bores, males og lakeres når det er hærdet. Nemt, hurtigt og enkelt!

StaedtlerFimoAir ler
csm UK STAEDTLER FIMOair c554f5de01

Vær kreativ med den seneste serie fra STAEDTLER | FIMO ler serie. Form dine figurer og lad dem lufttørre i 24 timer, sjovt og nemt for hele famillien, se de mange varianter vi har hos Gowikings

staedtler ler

Legende nemt

Aldrig har det været nemmere at lege med ler, form dine figurer, mal dem og lad dem tørre i 24 timer. Nemmere kan det ikke gøres.