Vis inkl. Moms

Vægur Cosy blå (1 stk)

Vægur Cosy blå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 249,60 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/1 stk

EAN: 4002432125067
OEM Nummer: 90170061

Vægur Cosy blå
Vægur Cosy blå (1 stk)

 DKK 249,60 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4002432125067 Kategori: Tags: ,

Vægur Cosy blå | Vægur

Føl dig hjemme, uanset hvor din arbejdsdag fører dig med Cosy-serien fra Leitz. Med det minimalistiske tofarve design og indbydende matte farve tilføjer du stil og farve til dit arbejdsområde. Cosy stille glas vægur er ideelt til kontorer, læseområder og soveværelser, så du ikke forstyrres af et urs tikkende lyd. Dette premium kvalitets vægur er et perfekt tillæg til hjemmet eller kontoret og sikrer, at du forbliver afslappet og produktiv hele dagen. Inklusiv en whiteboardpen til at skrive dine egne tal eller noter med. – Analog vægur med moderne, kvadratisk design – Stille quartz urmekanisme, så du ikke forstyrres af en tikken – Lavet af 4 mm hærdet sikkerhedsglas med stor sletbarhed ved penneskrift. Høj modstandsdygtighed mod ridser og mærker – Minimalistisk markeringer på uret, så du kan skrive dine aftaler på det med den medleverede pen – Minutviseren har en frisk, rød kontrafarve – Let at montere på en væg ved hjælp af krogen på bagsiden af ??uret – Kræver 1 x AA batteri (i

Spar op til 60% på Vægur. Vægur Cosy blå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Vægur Cosy blå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 3.2 kg
Størrelse 30 × 30 × 4 cm
Antal