Vis inkl. Moms

Mundvisir

Viser et enkelt resultat

Mundvisir godkendt til beskyttelse mod coronavirus

I takt med at coronavirus er blevet en del af hverdagen, som vi alle skal forholde os til, udvikler markedet for værnemidler og visirer sig konstant, og nu findes der også mundvisir, ansigtsskærme og ansigtsvisir.

 DKK 18,24 Ekskl. Moms
På lager | Leveringstid 1-2 dage

Mundvisir og ansigtsskærme

Alt afhængigt af situationen er der nu et stor udvalg af visirer at vælge imellem. Mens ansigtsskærm er en generel betegnelse, er mundvisir og beskyttelsesvisir mere specifikke masketyper.

Mundvisir er især praktisk for personer som skal bære beskyttelse mange timer i træk, fordi det er meget let i konstruktionen, og derfor mere behageligt for dig, og samtidig er det muligt at se mundens bevægelser, og mundaflæsning stadig kan lade sig gøre. Vælger du den type visir, der dækker underansigtet, er der ikke noget der skygger for dit udsyn, og det gør det muligt for dig at bære anden hovedbeklædning.

Mundvisir og ansigtsvisir - god beskyttelse

Visirer er gode til beskyttelse af hele ansigtet. Den her type af maske, ligesom mange andre værnemidler, tidligere været mest anvendt i bestemte sektorer og inden for særlige arbejdsfunktioner. I dag er brugen af ansigtsskærme steget markant.

Hvis det er et mundvisir eller ansigtsskærm du mangler, så finder du flere forskellige typer lige her

Har du behov for at gå med visir, men vil du samtidig gerne bevare det fulde udsyn og have mest muligt luft omkring ansigtet, er mundvisir en oplagt løsning. Mundvisiret der bæres med elastikker bag ørerne og en bøjle der støtter på hagen, holder ansigtet frit så hverken synsfelt eller åndedræt bliver generet. Mundvisir er især praktisk for personer, som skal bære beskyttelse mange timer i træk, fordi det er behageligt at have på, og meget let i konstruktionen. Mundvisir kan desuden bruges mange gange og kan let rengøres.

Billige mundvisir og ansigtsskærme - til mange formål

Vores sortiment byder på forskellige typer af ansigtsskærme. Fleksible visirer gør det mere behageligt at have dem på, og hvis skærmen skal bæres i løbet af en hel arbejdsdag, er det vigtigt at det ikke bliver en unødig gene i arbejdet. Med elastik eller velcro kan hovedbøjlen der holder visiret fast justeres, så det sidder godt til, men ikke er for stramt. De transperante og gennemsigtige skærme sikrer at udsynet ikke generes. Du får stor fleksibilitet, og et visir til ansigtet er en god og effektiv beskyttelse.

Mundvisir der giver det fulde udsyn og luft

Mundvisir er en oplagt løsning til bedre udsyn og mest muligt luft omkring ansigtet. Med mundvisir og ansigtsvisir holdes ansigtet frit og hverken synsfelt eller åndedræt bliver generet. Mundvisir og ansigtsvisir kan bruges mange gange, skærm og stativ kan rengøres, og skærmen kan skiftes.

Hvordan bruger du et mundvisir?

Før: Vask hænder eller brug håndsprit. Tag beskyttelsesfilmen af, før brug. Placer visiret på hagen og sæt elastikkerne fast bag ørerne. Juster elastikkernes længde så mundvisiret sidder komfortabelt og tæt. Efter: Vask hænder eller brug håndsprit. Skal vaskes efter hvert brug under rindende lunkent vand, dog max fem gange for at bevare anti-dug belægningen. Mundvisiret er personligt, del det ikke med andre

Køb mundvisir og ansigtsskærme og få optimal beskyttelse

Hos Gowikings har vi flere muligheder for mundvisir, ansigtsvisir og ansigtsskærme. Uanset om du foretrækker et fuldt visir eller en af de mindre ansigtsskærme finder du begge typer hos os. Du har derfor mulighed for at finde lige den type som du har brug for og som passer bedst til dit behov. Køb dit corona visir i dag og vi sørger for lynhurtig levering lige til døren.