Vis inkl. Moms

Brevbakke+organizer Cosy gul (2) (4 stk)

Brevbakke+organizer Cosy gul (2) fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 59,52 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/4 stk

EAN: 4002432124817
OEM Nummer: 52590019

Brevbakke+organizer Cosy gul (2)
Brevbakke+organizer Cosy gul (2) (4 stk)

 DKK 59,52 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4002432124817 Kategori: Tags: ,

Brevbakke+organizer Cosy gul (2) | Brevbakker

Føl dig hjemme med Cosy serien fra Leitz uanset hvor din arbejdsdag tager dig hen. Med det minimalistiske design og de indbydende matte farver giver du stil og farve til dit arbejdsområde. Cosy brevbakken sammen med skrivebordsordneren holder vigtige dokumenter organiseret samtidig med den kan opbevare din tablet, mobil og andre daglige fornødenheder. Denne premium kvalitets brevbakke er et perfekt tillæg til hjemmet eller kontoret for at sikre, at du forbliver afslappet og organiseret hele dagen. – A4 brevbakke med skrivebordsordner til opbevaring af både dine vigtige dokumenter men også din tablet, mobil eller andre fornødenheder – Kombiner brevbakken med en ekstra opbevaringsplads, der ganske enkelt hviler på toppen og giver dig hurtig adgang til de daglige ting og sager – Velegnet til opbevaring af papirarbejde, magasiner og mapper op til A4 og C4 format i både folio- og letter størrelse – Bred frontåbning sikrer, at indhold er nemt at komme til, selv når det er stablet – Plas

Spar op til 60% på Brevbakker. Brevbakke+organizer Cosy gul (2) er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Brevbakke+organizer Cosy gul (2), kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 0,76 kg
Størrelse 39,1 × 27,4 × 6,2 cm
Antal