Arkivboks Click&Store stor WOW lilla (6 stk)

Arkivboks Click&Store stor WOW lilla fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

DKK 122,41 Pr. stk (DKK 97,93 ekskl. moms)

Restordre | Kontakt os for leveringstid

Stykpris v/6 stk

EAN: 4002432103850
OEM Nummer: 60450062

Total: Inkl. moms
Arkivboks Click&Store stor WOW lilla
Arkivboks Click&Store stor WOW lilla (6 stk)

DKK 122,41 Pr. stk (DKK 97,93 ekskl. moms)

Varenummer (SKU): 4002432103850 Kategori: Tags: ,

Arkivboks Click&Store stor WOW lilla | Opbevaringskasser

Universel large opbevarings- og transportboks til A3 formater. Lamineret overflade og metal-hjørneelementer giver robust beskyttelse. Etiketholder til indeksering af indhold. Sammenklappelig for pladsbesparende opbevaring, når den ikke er i brug. Stabile metalhåndtag, der letter transport af boksen. Elegant design, der ser flot ud på enhver arbejdsplads. – Iøjnefaldende og stilfuld opbevaringsboks til A3 formater – tegninger, plakater og andre ting og sager – Let og hurtig at samle takket være trykknapsystemet. Lige så let at klikke fra hinanden igen for pladsbesparende opbevaring – Flot design og WOW farver, der forbedrer din arbejdsplads eller opbevaring i hjemmet – Skinnende PP finish giver et premium udseende på boksen, langvarig brug og de er lette at støve af – Højkvalitets metal etiketholder med hvid etiket, der gør det let at se indholdet i boksen – Robuste metalhåndtag, der letter håndtering af boksen

Spar op til 60% på Opbevaringskasser. Arkivboks Click&Store stor WOW lilla er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Arkivboks Click&Store stor WOW lilla, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 2.67 kg
Størrelse 48.1 × 36.9 × 3.5 cm
Antal