Vis inkl. Moms

Arkivboks Click & Store Cosy Large grå (1 stk)

Arkivboks Click & Store Cosy Large grå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 216,00 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/1 stk

EAN: 4049793026282
OEM Nummer: 53490089

Arkivboks Click & Store Cosy Large grå
Arkivboks Click & Store Cosy Large grå (1 stk)

 DKK 216,00 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4049793026282 Kategori: Tags: ,

Arkivboks Click & Store Cosy Large grå | Opbevaringskasser

Føl dig hjemme, uanset hvor din arbejdsdag fører dig hen med Cosy serien fra Leitz. Med det minimalistiske design og indbydende farver kan du tilføje stil og farve til dit arbejdsområde. Click & Store Cosy stor opbevaringsboks med låg og et praktisk stilfuldt rødt gribehul har plads nok til at gemme og transportere alle dine A3-dokumenter og andre større ting, såsom en bærbar computer eller et tastatur. Det er perfekt til at pakke dit hjemmekontorsartikler væk eller til at blive brugt som en hot desking boks på kontoret. Med det pladsbesparende design kan denne sammenklappelige opbevaringsboks let gemmes væk, når den ikke er i brug. Leitz Click & Store Cosy premium karton opbevaringsbokse er ideelle til at holde dit hjem fri for rod og lader dig være afslappet og produktiv hele dagen. – Sammenfoldelig opbevaringsboks med låg designet til at rumme op til A3-størrelse dokumenter og andre store genstande – Opbevar og transporter udstyr til hjemmekontor som bærbar computer og tastatur, e

Spar op til 60% på Opbevaringskasser. Arkivboks Click & Store Cosy Large grå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Arkivboks Click & Store Cosy Large grå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 1.56 kg
Størrelse 51.5 × 39.3 × 5.9 cm
Antal