Vis inkl. Moms

Arkivboks Click & Store Cosy Medium grå (1 stk)

Arkivboks Click & Store Cosy Medium grå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 156,48 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/1 stk

EAN: 4049793026268
OEM Nummer: 53480089

Arkivboks Click & Store Cosy Medium grå
Arkivboks Click & Store Cosy Medium grå (1 stk)

 DKK 156,48 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4049793026268 Kategori: Tags: ,

Arkivboks Click & Store Cosy Medium grå | Opbevaringskasser

Føl dig hjemme, uanset hvor din arbejdsdag fører dig hen med Cosy serien fra Leitz. Med det minimalistiske design og indbydende farver kan du tilføje stil og farve til dit arbejdsområde. Click & Store Cozy Medium opbevaringsboks med låg og et praktisk stilfuldt rødt gribehul, der kan rumme alle dine A4-dokumenter, fotografier og andre mindre genstande. Med det pladsbesparende design kan denne sammenklappelige opbevaringsboks let gemmes væk, når den ikke er i brug. Leitz Click & Store Cosy premium karton opbevaringsbokse er ideelle til at holde dit hjem fri for rod og lader dig være afslappet og produktiv hele dagen. – Medium sammenklappelig opbevaringsboks med låg til at holde ting organiseret i hjemmet og kontoret – Designet til at indeholde op til A4-dokumenter, mapper og andet tilbehør – Aftageligt låg holder indholdet sikkert og fortroligt – Hurtig og nem at samle ved blot at folde og fastgøre med trykknapsystemet – Fuldt sammenklappelig for at spare plads, når den ikke er i b

Spar op til 60% på Opbevaringskasser. Arkivboks Click & Store Cosy Medium grå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Arkivboks Click & Store Cosy Medium grå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 0.926 kg
Størrelse 28.6 × 4 × 37.5 cm
Antal