Vis inkl. Moms

Opbevaringsbakke MyBox Cosy grå (4 stk)

Opbevaringsbakke MyBox Cosy grå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 48,00 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/4 stk

EAN: 4002432128143
OEM Nummer: 52640089

Opbevaringsbakke MyBox Cosy grå
Opbevaringsbakke MyBox Cosy grå (4 stk)

 DKK 48,00 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4002432128143 Kategori: Tags: ,

Opbevaringsbakke MyBox Cosy grå | Opbevaringskasser

Føl dig hjemme, uanset hvor din arbejdsdag fører dig med Cosy-serien fra Leitz. Med det minimalistiske tofarve design og indbydende matte farve tilføjer du stil og farve til dit arbejdsområde. Opbevaringsbakken er robust og ideel til opbevaring af alt dit hjemme- eller kontortilbehør såsom hæftemaskine, hulapparat, saks, kabler og rengøringsprodukter. Denne højkvalitets opbevaringsbakke er den perfekte tilføjelse til dit hjem eller kontor for at sikre, at du forbliver afslappet og produktiv hele dagen. – To farvet, design opbevaringsbakke, der er velegnet til hurtig og nem opbevaring og organisering af tilbehør til hjemmet og kontoret – Højkvalitets, robust og fødevaregodkendt BPA-fri plast med en mat finish, let at aftørre, høj modstandsdygtighed over for vand og ridser – Når boksene ikke er i brug, kan de stables indeni hinanden for at spare plads – Let at rengøre med bløde, runde hjørner – Plastikfri emballage – Cosy-serien fra Leitz kombinerer hjemmekomfort med førsteklass

Spar op til 60% på Opbevaringskasser. Opbevaringsbakke MyBox Cosy grå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Opbevaringsbakke MyBox Cosy grå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 0,606 kg
Størrelse 16 × 24,6 × 9,8 cm
Antal