Vis inkl. Moms

Opbevaringsbakke MyBox lang hvid/blå (4 stk)

Opbevaringsbakke MyBox lang hvid/blå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 50,88 Ekskl. Moms

Restordre | Kontakt os for leveringstid

Stykpris v/4 stk

EAN: 4002432116607
OEM Nummer: 52581036

Opbevaringsbakke MyBox lang hvid/blå
Opbevaringsbakke MyBox lang hvid/blå (4 stk)

 DKK 50,88 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4002432116607 Kategori: Tags: ,

Opbevaringsbakke MyBox lang hvid/blå | Opbevaringskasser

Leitz MyBox modulære opbevaringssystem giver en unik stil til dit hjem eller kontor. Den lille opbevaringsbakke er robust og lavet i premium kvalitets materiale i en højglans finish med tofarve effekt. Lavet til skrivebords- eller i-skuffen-brug. Passer til Leitz MyBox® Medium eller Small til optimal organisering af penne og mindre ting og sager. – Stilfuld tofarvet opbevaringsbakke til hurtig og let organisering og smart opbevaring – Lavet i robust, ridseafvisende og vandtæt plastmateriale, der giver et premium udseende. Fødevaregodkendt. BPA fri. – Kombineret med Leitz MyBox Large eller Small er det den optimale organiseringsløsning – Når bakken bruges indeni boksen, hviler den på topkanten af boksen og opbevaringspladsen bevares nedenunder i boksen – Når bakkerne ikke er i brug, kan de stables indeni hinanden for at spare plads – Let at rengøre med bløde, runde hjørner

Spar op til 60% på Opbevaringskasser. Opbevaringsbakke MyBox lang hvid/blå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Opbevaringsbakke MyBox lang hvid/blå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 0.4 kg
Størrelse 10.5 × 30.7 × 5.5 cm
Antal