Vis inkl. Moms

Opbevaringsboks MyBox S m/låg Cosy blå (4 stk)

Opbevaringsboks MyBox S m/låg Cosy blå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 106,56 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/4 stk

EAN: 4002432128105
OEM Nummer: 52630061

Opbevaringsboks MyBox S m/låg Cosy blå
Opbevaringsboks MyBox S m/låg Cosy blå (4 stk)

 DKK 106,56 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4002432128105 Kategori: Tags: ,

Opbevaringsboks MyBox S m/låg Cosy blå | Opbevaringskasser

Føl dig hjemme, uanset hvor din arbejdsdag fører dig med Cosy-serien fra Leitz. Med det minimalistiske tofarve design og indbydende matte farver tilføjer du stil og farve til dit arbejdsområde. Opbevaringsboksen med låg er robust og ideel til opbevaring af alt dit hjemme- eller kontortilbehør såsom hæftemaskine og hulapparat, saks, kabler, A5-dokumenter og rengøringsprodukter. Denne boks er en del af MyBox modulære opbevaringssystem og passer sammen med Leitz MyBox organiseringsbakke men kan også bruges uden. Denne højkvalitets opbevaringsboks er den perfekte tilføjelse til dit hjem eller kontor for at sikre, at du forbliver afslappet og produktiv hele dagen. – Tofarvet, modulær opbevaringsboks med klik i låg, der passer til A5 dokumenter, kontortilbehør, legetøj og andet tilbehør. Er ideel til rydelig og smart organisering hjemme såvel som på kontoret – Kombineret med Cosy organiseringsbakker er dette produkt den optimale løsning til organisering af ting og sager – Højkvalitets

Spar op til 60% på Opbevaringskasser. Opbevaringsboks MyBox S m/låg Cosy blå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Opbevaringsboks MyBox S m/låg Cosy blå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 1,266 kg
Størrelse 19,1 × 31,8 × 12,8 cm
Antal