Vis inkl. Moms

Organiseringsbakke MyBox Cosy blå (4 stk)

Organiseringsbakke MyBox Cosy blå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 44,16 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/4 stk

EAN: 4002432128167
OEM Nummer: 52650061

Organiseringsbakke MyBox Cosy blå
Organiseringsbakke MyBox Cosy blå (4 stk)

 DKK 44,16 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4002432128167 Kategori: Tags: ,

Organiseringsbakke MyBox Cosy blå | Opbevaringskasser

Føl dig hjemme, uanset hvor din arbejdsdag fører dig med Cosy-serien fra Leitz. Med det minimalistiske tofarve design og indbydende matte farve tilføjer du stil og farve til dit arbejdsområde. Organiseringsbakken er robust og ideel til opbevaring af alle dine små essentielle ting som penne og make up. Denne højkvalitets organiseringsbakke er en del af MyBox modulære opbevaringssystem og passer sammen med Leitz MyBox Small men kan også bruges uden på skrivebordet eller i skuffen. Denne højkvalitets organiseringsbakke er den perfekte tilføjelse til dit hjem eller kontor for at sikre, at du forbliver afslappet og produktiv hele dagen. – To farvet, design Long organiseringsbakke, der er velegnet til hurtig og nem opbevaring og organisering af tilbehør til hjemmet og kontoret – Kombineret med Cosy small box er dette det optimale modulære opbevaringssystem. Ideel til minimalistisk opbevaring. – Højkvalitets, robust og fødevaregodkendt BPA-fri plast med en mat finish, let at aftørre, høj

Spar op til 60% på Opbevaringskasser. Organiseringsbakke MyBox Cosy blå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Organiseringsbakke MyBox Cosy blå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 0,4 kg
Størrelse 10,5 × 30,7 × 5,5 cm
Antal