Organizer boks Click&Store lille WOW blå (1 stk)

Organizer boks Click&Store lille WOW blå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

DKK 87,41 Pr. stk (DKK 69,93 ekskl. moms)

Restordre | Kontakt os for leveringstid

Stykpris v/1 stk

EAN: 4002432105069
OEM Nummer: 60570036

Total: Inkl. moms
Organizer boks Click&Store lille WOW blå
Organizer boks Click&Store lille WOW blå (1 stk)

DKK 87,41 Pr. stk (DKK 69,93 ekskl. moms)

Varenummer (SKU): 4002432105069 Kategori: Tags: ,

Organizer boks Click&Store lille WOW blå | Opbevaringskasser

Organiser boks med 2 til 3 fleksible rum. Sammenklappelig for pladsbesparende opbevaring, når den ikke er i brug. Etiketholder giver let indeksering af indhold i boksen. Lamineret overflade giver bedre og længerevarende beskyttelse. Elegant og tidssvarende design, der præsenterer sig flot på ethvert kontor eller i hjemmet. – Iøjnefaldende og stilfuld boks til organisering af opladere, kabler, kontorartikler og andre ting og sager. – Du ser hvad der er i boksen ved første øjekast! Dybden er lavet efter at give dig nok plads til at opbevare tilbehør og samtidigt undgå at stable tingene oven på hinanden. – Til yderligere organisering brug de medfølgende fleksible inderrum-opdelere – Du kan dele boksen i 2 eller 3 rum og undgå at kæmpe med sammenrullede kabler og miksede ting. – Let og hurtig at samle takket være trykknapsystemet. Lige så let at klikke fra hinanden igen for pladsbesparende opbevaring – Flot design og WOW farver, der forbedrer din arbejdsplads eller opbevaring i hjemm

Spar op til 60% på Opbevaringskasser. Organizer boks Click&Store lille WOW blå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Organizer boks Click&Store lille WOW blå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 1.16 kg
Størrelse 28.5 × 22 × 3.5 cm
Antal