Vis inkl. Moms

Dokumentmappe recycle PP A4 sort fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 11,52 Ekskl. Moms

Restordre | Kontakt os for leveringstid

Stykpris v/10 stk

EAN: 4002432128013
OEM Nummer: 46780095

Dokumentmappe recycle PP A4 sort
Dokumentmappe recycle PP A4 sort (10 stk)

 DKK 11,52 Ekskl. Moms

Dokumentmappe recycle PP A4 sort | Sorterings-, display- & underskriftsmapper

Iøjnefaldende PP-dokumentomslag i premium kvalitet til daglig brug i skole, kontor og hjem med trykknaplukning for at forhindre, at dokumenter glider ud. Lavet af 80% genanvendt plast, klimaneutral, 100% genanvendelig og med Blå Engel miljøcertificering. Dette robuste og praktiske dokumentomslag komplementerer perfekt andre produkter fra Leitz Recycle-serien og er lavet til at holde. Moderne og stilfulde grønne kontorartikler, som vil passe ind på kontoret og i hjemmet. Med den nye miljøvenlige Recycle serie fra Leitz kan du både gøre noget godt for dit kontormiljø – og miljøet på vores planet. – Fremstillet i 80% genanvendt (post consumer) plast, 100% genanvendelig, klimaneutral og Blå Engel-certificering – Ideel til at transportere eller beskytte dokumenter op til A4-størrelse, små notater, billeder og andet tilbehør – Klap med trykknaplukning forhindrer, at dokumenter falder ud – 60 A4 ark kapacitet (80 g) – Syrefri og copy safe – Uigennemsigtigt materiale til beskyttelse af f

Spar op til 60% på Sorterings-, display- & underskriftsmapper. Dokumentmappe recycle PP A4 sort er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Dokumentmappe recycle PP A4 sort, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 0.1 kg
Størrelse 31.3 × 23.5 × 0.7 cm
Antal