Musemåtte håndledsstø.Ergo Leitz WOW pink (1 stk)

Musemåtte håndledsstø.Ergo Leitz WOW pink fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

DKK 174,88 Pr. stk (DKK 139,90 ekskl. moms)

Restordre | Kontakt os for leveringstid

Stykpris v/1 stk

EAN: 4002432120277
OEM Nummer: 65170023

Total: Inkl. moms
Musemåtte håndledsstø.Ergo Leitz WOW pink
Musemåtte håndledsstø.Ergo Leitz WOW pink (1 stk)

DKK 174,88 Pr. stk (DKK 139,90 ekskl. moms)

Varenummer (SKU): 4002432120277 Kategori: Tags: ,

Musemåtte håndledsstø.Ergo Leitz WOW pink | Arm- & håndledsstøtter

Leitz Ergo WOW musepude med håndledsstøtte kombinerer et ergonomisk design med en musemåtte, der giver den bedste muserespons i klassen til optiske mus og laser mus. En perfekt løsning til det ergonomisk fokuserede arbejdsplads. Håndledsstøtten hjælper dig med at bevare din håndledsstilling så lige som muligt for at understøtte helbredet og komforten, mens du forbedrer produktiviteten. Giver dig energi på arbejdet og udenfor arbejdet. – Ergonomisk design understøtter optimal sundhed, komfort og beskyttelse af håndled gennem korrekt justering. Det minimerer effekten af ??gentagne belastninger – Skift højde for optimal håndledsstøtte, vælg mellem to højdeindstillinger ved at vende håndledsstøtten rundt – Høj ydeevne – musemåtteoverflade giver den bedste responskontrol til både optiske mus og lasermus – Håndledsstøtten har et premium ultra-blødt ydre understøttet af skumdæmpende polstring for at give kvalitet og komfort – Ikke-giftige materialer – Perfekt designet i unik dobbeltfarv

Spar op til 60% på Arm- & håndledsstøtter. Musemåtte håndledsstø.Ergo Leitz WOW pink er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Musemåtte håndledsstø.Ergo Leitz WOW pink, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 0.95 kg
Størrelse 28.6 × 22.6 × 9.5 cm
Antal