Vis inkl. Moms

Lim Tombow Aqua ultrastærk double tip (6 stk)

Lim Tombow Aqua ultrastærk double tip fra producenten Tombow kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 kr. 20,16 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/6 stk

EAN: 4901991520873
OEM Nummer: PT-WTC

Lim Tombow Aqua ultrastærk double tip
Lim Tombow Aqua ultrastærk double tip (6 stk)

 kr. 20,16 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4901991520873 Kategori: Tags: , ,

Lim Tombow Aqua ultrastærk double tip | Lim, flydende

Alsidig, stærk, flydende lim. Den ene ende har en tynd spids til præcisionslimning, den anden ende har en bred limspids til større flader. Limen er velegnet til karton, fotos, papir og filt. Vaskbar og syrefri.

Spar op til 60% på Lim, flydende. Lim Tombow Aqua ultrastærk double tip er fra producenten Tombow og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Lim Tombow Aqua ultrastærk double tip, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Tombow

Tombow er markedsledende inden for kunst, håndværk, skole og kontorprodukter. Tombow, der betjener forbrugere og virksomheder over hele kloden, blev etableret i Japan i 1913 som en blyantleverandør til japanske studerende. Siden begyndelsen har Tombow skrevet historie med uovertruffen kundeservice.

Tombow har udvidet virksomhedens porteføljen som en verdensomspændende leverandør af kunstmarkører, flydende lim og tape, fine penne, korrektionstape, tegneblyanter, farvede blyanter og viskelæder fremstillet i faciliteter i Japan og Sydøstasiatiske lande. Verdensomspændende forretningsdivisioner distribuerer Tombow-mærkevarer i deres respektive geografiske områder.

Tombow
Vægt 0,09 kg
Størrelse 19 × 8,5 × 3 cm
Antal