Vis inkl. Moms

Penneholder Cosy blå fra producenten Leitz kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 84,48 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/1 stk

EAN: 4002432127931
OEM Nummer: 53290061

Penneholder Cosy blå
Penneholder Cosy blå (1 stk)

 DKK 84,48 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4002432127931 Kategori: Tags: ,

Penneholder Cosy blå | Pennebægere & multidispensere

Føl dig hjemme, uanset hvor din arbejdsdag fører dig med Cosy-serien fra Leitz. Med det minimalistiske tofarve design og indbydende matte farve tilføjer du stil og farve til dit arbejdsområde. Denne kvalitets keramiske penneholder er ideel til skrivebordet eller derhjemme til penne, lineal eller måske tandbørster på badeværelset. Topdiameter 85 mm og 108 mm højde giver nok rum til at opbevare dit tilbehør for at sikre, at du forbliver afslappet og produktiv hele dagen. – Lavet af keramisk materiale, ideel til ethvert skrivebord eller derhjemme – Opbevar penne og skrivebordstilbehør som sakse, lineal, markere eller selv din tandbørste på badeværelset – Topdiameter 85 mm giver dig nok plads til at opbevare dit tilbehør – Står stabilt på overflader – Med højkvalitets mat overflade, der klarer daglig brug og er nem at rengøre og tørre af – Perfekt størrelse, der passer til skrivebordet eller ved håndvasken med en totalhøjde på 10,8 cm -Plastikfri emballage – Cosy-serien fra Leitz

Spar op til 60% på Pennebægere & multidispensere. Penneholder Cosy blå er fra producenten Leitz og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Penneholder Cosy blå, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Leitz

Leitz
Vægt 0,54 kg
Størrelse 8,5 × 8,5 × 10,8 cm
Antal