Vis inkl. Moms

Farveblyanr Tombow Irojiten Woodlands ass (30) (1 stk)

Farveblyanr Tombow Irojiten Woodlands ass (30) fra producenten Tombow kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 DKK 333,12 Ekskl. Moms

Restordre | Kontakt os for leveringstid

Stykpris v/1 stk

EAN: 4901991009798
OEM Nummer: CI-RTB-30C

Farveblyanr Tombow Irojiten Woodlands ass (30)
Farveblyanr Tombow Irojiten Woodlands ass (30) (1 stk)

 DKK 333,12 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4901991009798 Kategori: Tags: ,

Farveblyanr Tombow Irojiten Woodlands ass (30) | Blyanter

Elegant farveblyant til kunstnere og hobbyfolk. En pen i et stilfuld design med en cremet hvid lak på ydersiden, som afsluttes med pennens farve. Den faste voksbaserede kerne er ideel til at skabe præcise linjer og detaljer. 30 håndlavede, japanske farveblyanter i høj kvalitet – de findes i 3 forskellige sæt med hver 30 farver (Rainforest, Seascape & Woodlands) som tilsammen udgør Irojiten – et farveleksikon med 90 forskellige farver. “IROJITEN” er japansk og betyder “farve -encyklopædi”. Farverne smitter ikke af og vandtætte. IROJITEN kan let blandes og påføres oven på hinanden. Moderat lysægthed.

Spar op til 60% på Blyanter. Farveblyanr Tombow Irojiten Woodlands ass (30) er fra producenten Tombow og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Farveblyanr Tombow Irojiten Woodlands ass (30), kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Tombow

Tombow er markedsledende inden for kunst, håndværk, skole og kontorprodukter. Tombow, der betjener forbrugere og virksomheder over hele kloden, blev etableret i Japan i 1913 som en blyantleverandør til japanske studerende. Siden begyndelsen har Tombow skrevet historie med uovertruffen kundeservice. Tombow har udvidet virksomhedens porteføljen som en verdensomspændende leverandør af kunstmarkører, flydende lim og tape, fine penne, korrektionstape, tegneblyanter, farvede blyanter og viskelæder fremstillet i faciliteter i Japan og Sydøstasiatiske lande. Verdensomspændende forretningsdivisioner distribuerer Tombow-mærkevarer i deres respektive geografiske områder.
Tombow
Vægt 0.37 kg
Størrelse 5.5 × 9.5 × 19.8 cm
Antal