Vis inkl. Moms

Stiftblyant Tombow MONO graph 0,5 hvid (5 stk)

Stiftblyant Tombow MONO graph 0,5 hvid fra producenten Tombow kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

 kr. 27,84 Ekskl. Moms

Available on backorder

Stykpris v/5 stk

EAN: 4003198805019
OEM Nummer: SH-MG

Stiftblyant Tombow MONO graph 0
Stiftblyant Tombow MONO graph 0,5 hvid (5 stk)

 kr. 27,84 Ekskl. Moms

Varenummer (SKU): 4003198805019 Kategori: Tags: , ,

Stiftblyant Tombow MONO graph 0,5 hvid | Stiftblyanter 0,5

Stiftblyant med 4mm metal spids – til detaljerede tegninger og skitser. Perfekt til tegning med linealer eller skabeloner. Med innovativ “Shake” -mekanisme: Ved at ryste blyanten eller trykke på clipsen fremføres stiften. Ved at skubbe clipsen opad, fastgøres stiften. Med roterbart, udskifteligt viskelæder: ER-MG. Fås i fire farver. Linjebredde: 0,5 mm. Genopfyldelige.

Spar op til 60% på Stiftblyanter 0,5. Stiftblyant Tombow MONO graph 0,5 hvid er fra producenten Tombow og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Stiftblyant Tombow MONO graph 0,5 hvid, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Tombow

Tombow er markedsledende inden for kunst, håndværk, skole og kontorprodukter. Tombow, der betjener forbrugere og virksomheder over hele kloden, blev etableret i Japan i 1913 som en blyantleverandør til japanske studerende. Siden begyndelsen har Tombow skrevet historie med uovertruffen kundeservice.

Tombow har udvidet virksomhedens porteføljen som en verdensomspændende leverandør af kunstmarkører, flydende lim og tape, fine penne, korrektionstape, tegneblyanter, farvede blyanter og viskelæder fremstillet i faciliteter i Japan og Sydøstasiatiske lande. Verdensomspændende forretningsdivisioner distribuerer Tombow-mærkevarer i deres respektive geografiske områder.

Tombow
Vægt 0,027 kg
Størrelse 15 × 1,5 × 1,5 cm
Antal