Viskelæder Tombow MONO light 13g (40 stk)

Viskelæder Tombow MONO light 13g fra producenten Tombow kan afsendes i dag ved bestilling inden kl 16.30 på alle ugens hverdage, såfremt varen ikke i restordre. I samarbejde med E-mærket.

DKK 9,00 Pr. stk (DKK 7,20 ekskl. moms)

Restordre | Kontakt os for leveringstid

Stykpris v/40 stk

EAN: 4901991005356
OEM Nummer: PE-LTS

Total: Inkl. moms
Viskelæder Tombow MONO light 13g (40 stk)

DKK 9,00 Pr. stk (DKK 7,20 ekskl. moms)

Varenummer (SKU): 4901991005356 Kategori: Tags: ,

Viskelæder Tombow MONO light 13g | Viskelæder

MONO Light. Fremragende viskeeffekt med et ganske lille pres. Lav modstand for nem sletning. Mere solidt på grund af mindre blødgøringsmiddel inde i viskelæderet i forhold til standard viskelædere, og derfor holder viskelæderet ikke fast i papirfladen, som konventionelle viskelædere gør. Perfekt til sart papir. Materiale: PVC, ftalatfri latexfri.

Spar op til 60% på Viskelæder. Viskelæder Tombow MONO light 13g er fra producenten Tombow og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16.30 med PostNord, såfremt varen er på lager. Vælg om du vil have leveret til nærmeste pakkeshop eller til adressen, vælg leveringsform ved betaling. Bemærk at evt. ekstraafgifter som Copydan eller miljøafgift er inkluderet i prisen.

Såfremt du har spørgsmål til levering af produktet Viskelæder Tombow MONO light 13g, kontakt venligst vores kundeservice på +45 96 40 00 00, alle ugens hverdage mellem kl. 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os på info@gowikings.com, vi svarer normalt inden for 4 timer på alle hverdage. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, husk at du har 14 dages returret på produkter. Vi samarbejder med E-mærket som sikrer dig som køber en køber garanti på op til DKK 10000.

Brand

Tombow

Tombow er markedsledende inden for kunst, håndværk, skole og kontorprodukter. Tombow, der betjener forbrugere og virksomheder over hele kloden, blev etableret i Japan i 1913 som en blyantleverandør til japanske studerende. Siden begyndelsen har Tombow skrevet historie med uovertruffen kundeservice. Tombow har udvidet virksomhedens porteføljen som en verdensomspændende leverandør af kunstmarkører, flydende lim og tape, fine penne, korrektionstape, tegneblyanter, farvede blyanter og viskelæder fremstillet i faciliteter i Japan og Sydøstasiatiske lande. Verdensomspændende forretningsdivisioner distribuerer Tombow-mærkevarer i deres respektive geografiske områder.
Tombow
Vægt 0.02 kg
Størrelse 1 × 1 × 1 cm
Antal