FRAGT FRA DKK 45,-
FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER DKK 750,- inkl. moms

E-MÆRKET WEBSHOP | GRATIS LEVERING OVER DKK 500

Om Gowikings

Om Gowikings

Gowikings er en E-mærket dansk webshop og blev grundlagt i 2018. Vi leverer produkter inden for både kontorforsyningsprodukter, IT og tilbehør, hobby artikler samt forbrugsvarer til både private såvel som erhverv. Vi udbygger løbende vores produktsortiment og lagerfører mange kendte mærkevarer. Vores filosofi er at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, hurtig levering samt pålidelighed.

Alle priser på siden er både angivet inklusiv samt eksklusiv moms. I prisen er der indberegnet eventueller Copydan samt miljøafgifter.

Vores primære fokusområde er god service, hurtig levering af varer direkte fra lager samt konkurrencedygtige priser.

Der er også mulighed for nem og hurtig genbestilling af produkter man allerede har bestilt en gang før via vores kundeområde.

Som en ekstra sikkerhed er vi godkendt af E-mærket, det vil sige at man som kunde hos Gowikings er sikret køberbeskyttelse op til DKK 10.000. Dette medfører også at der løbende bliver udført kontrol at vores webshop for at sikre en høj standard samt sikkerhed og levering over for vores kunder.

Vi sidder altid klar ved telefonen på alle ugens hverdage mellem kl. 9.00 til 17.00 for at svare på produktspørgsmål samt forespørgesler omkring priser og fragt. Vores webshop er selvfølgelig åben 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Log på konto

Ikke oprettet som bruger endnu?

Min konto
Menu
0 varer Kurv