gowikings handelsbetingelser 1

Gowikings Handelsbetingelser & Persondata

Generelle oplysninger

Gowikings ApS
Kanalvej 1A
DK 2800 Kgs. Lyngby
CVR-nr. 40680497
Email: info@gowikings.com
Telefon: +45 96 40 00 00

Betaling

Det er muligt at betale med Visa / Dankort, MasterCard, MobilePay, VIABILL samt E-faktura. Bemærk at ved betaling med E-faktura kræver dette forudgående kreditgodkendelse.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragt

Gowikings ApS benytter GLS og Post Nord som fragtselskab og leverer fragtfrit ved køb over kr 200,00 ex. moms til døren.

Leveringstiden kan variere fra 1-8 dage afhængigt om varen findes på pluk-lager eller fjernlager.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@gowikings.com eller benytte standard fortrydelses formularen, som du finder nederst i punktet handelsbetingelser. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Udgifterne til returnering af disse varer afhænger af vægt men forventes højst at koste kr 75,-

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugtden på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købs beløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leverings omkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger.

Reklamationsret erhvervskunder:

Som erhvervskunde har (Indsæt hvor længe I vil tilbyde reklamationsret i B2B forhold) 12 måneders reklamationsret. Er reklamationen berettiget, vil vi gerne have mulighed for at prøve at reparere på produktet inden vi tilbyder ombytning, afslag i købesummen eller ophævelse af handlen.

Varen sendes til:

Gowikings.com
Kanalvej 1A
DK 2800 Lyngby
Danmark
Att: Kundeservice

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan dusende en klage til:

Center for Klageløsning:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
DK 8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1.7 januar 2020

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Gowikings ApS
Kanalvej 1A
DK 2800 Kgs. Lyngby
Danmark
E-mail: info@gowikings.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, mobiltelefonnummer, mailadresse, betalingskorttype, IP adresse samt produktdata. Formålet er at anvende data i forbindelse med bestilling og behandling af ordrer via webshoppen. Data opbevares i 5 år fra fakturadato. Data slettes efter udgangen af regnskabsåret efter de 5 år. Data kan ændres i forbindelse med ændret adresseoplysning, telefonnummer etc. Retsgrundlaget for behandling af oplysninger er EU persondataforordningen art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Den dataansvarlige på www.gowikings.com er Gowikings ApS.

Webstatistik for webshop: Når du handler i vores webshop, samles der statistik i forbindelse med produktsalg – informationerne anvendes til analyseformål, optimering af produktsortiment, til emailmarkedsføring og til økonomistyring.  Retsgrundlaget for behandling er EU persondataforordnings art 6 stk. 1 litra f.

Når du kontakter os via vores webshop, har vi brug for din e-mailadresse, navn, evt. adresse og telefonnummer for at kunne besvare dine evt. spørgsmål. Retsgrundlaget for behandling af oplysninger er EU persondataforordningen art 6, stk. 1, litra c og f.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, har vi brug for navn og mailadresse. Formålet er at anvende data til at sende nyhedsbreve (emailmarkedsføring) ud til dig via mail ca. 6-24 gange årligt – data opbevares i vores nyhedsbrevskartotek så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbreve. Afmelder du din mailadresse på vores nyhedsbrev, bliver dine data afmeldt og slettet. Data kan ændres i forbindelse med ændret mailadresse eller navn. Du vil blive bedt om særskilt samtykke til elektronisk markedsføring, jf. markedsføringsloven § 10, stk. 1. Retsgrundlaget for behandling er EU persondataforordnings art 6 stk. 1 litra c og f.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ordren/pakken til dig.  Vi videregiver navn, adresse, mailadresse, ordrenummer, leveringsønsker samt mobiltelefonnummer til GLS, Postnord eller anden fragtudbyder – som skal levere pakken til dig. Mailadressen og mobiltelefonnummer bliver anvendt af fragtudbyderen, for at denne kan advisere dig, at pakken er klar til afhentning. Vi videregiver navn og adresse til postnord ved brevforsendelse.

Ved køb af ikke lagerførte varer (dropshipping) kan de nævnte oplysninger videregives til producenten/distributøren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen direkte til dig. Ved reklamationsbehandling af en købt vare, udleverer vi i få tilfælde data til leverandøren. Dette med henblik på godtgørelse af varens værdi eller såfremt en erstatningsvare skal sendes direkte hjem til dig.

Dine oplysninger videregiver vi også til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet udvikling, teknisk support og forbedringer af vores site, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder re-targeting. Desuden til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter.

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne. Dette for at sikre, at dine data er bedst muligt beskyttet hos os og vores samarbejdspartnere.

Ordrebeløbet og betalings-Identifikationsnummer(betalingsreferencenummer) videregives til Netsi forbindelse med, at vi skal hæve beløbet fra dit betalingskort (formål), når ordren sendes til den oplyste leveringsadresse.

Vi videregiver informationer vedr. ordredata (navn, adresse, e-mail, produktdata) til E-mærkets kunde- og fragtscore. E-mærket udsender en kundetilfredshedsvurdering til dig således, at du har mulighed for at vurdere os, herunder bestilling, levering og kundeservice.  Formålet er at forfølge vores interesse i, at vi til stadighed optimerer vores serviceniveau, optimerer vores produktsortiment og optimerer webshoppens brugervenlighed. Retsgrundlaget for behandling er EU persondataforordnings art 6 stk. 1 litra f.

IP adressen er det digitale dataspor, som anvendes, for at kunne tilgå et webside, IP adressen er din computers visitkort, for at kunne besøge forskellige websider, IP adressen lagres i shoppen ved ordreafgivelse. IP adressen kan anvendes i forbindelse med evt. svig. Retsgrundlaget for behandling af oplysninger er EU persondataforordningen art 6, stk 1, litra b og c.

Ved reklamationer på produkter kan der ske videregivelse af din ordreoplysninger til leverandøren, således at vi kan behandle din reklamation hurtigere. Der videregives kun oplysninger vedr. dit køb, og oplysninger bruges kun til dokumentation for købet af det pågældende produkt, som klages over.

Personoplysningerne registreres hos GoWikings ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  Den dataansvarlige på https://gowikings.dk er GoWikings ApS som er dataansvarlig for persondata (administration af data). GoWikings ApS. Kontakt: info@gowikings.dk eller telefon 96 40 00 00 på hverdage mellem kl. 09:00-17:00.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@gowikings.dk. Denne persondatapolitik kan blive ændret. Besøg vores hjemmeside regelmæssigt for at holde dig opdateret.