gowikings handelsbetingelser 1

Returvarer & Reklamationer

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Udgifterne til returnering af disse varer afhænger af vægt men forventes højst at koste kr 75,-

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugtden på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købs beløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leverings omkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger.

Reklamationsret erhvervskunder:

Som erhvervskunde har (Indsæt hvor længe I vil tilbyde reklamationsret i B2B forhold) 12 måneders reklamationsret. Er reklamationen berettiget, vil vi gerne have mulighed for at prøve at reparere på produktet inden vi tilbyder ombytning, afslag i købesummen eller ophævelse af handlen.

Varen sendes til:

Gowikings.com
Kanalvej 1A
DK 2800 Lyngby
Danmark
Att: Kundeservice

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan dusende en klage til:

Center for Klageløsning:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
DK 8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1.7 januar 2020

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Gowikings ApS
Kanalvej 1A
DK 2800 Kgs. Lyngby
Danmark
E-mail: info@gowikings.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

__

Bestilt den:

 
 
 
 
 
 

_     Modtaget den:

 
 
 
 
 
 

_

Forbrugerens navn:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forbrugerens adresse: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

__

Forbrugerens underskrift:

 
 
 
 
 
 
 
 

_      Dato:

 
 
 

__

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)