3M Command Ophæng & kroge

Giv dine rum nyt liv ved at bruge 3M Command™ strips til billedophæng fra 3M. Du kan let hænge rammer op og skifte dine kunstværker uden søm og skade på væggene. Med ophæng fra 3M Command kan du helt problemfrit hænge julepynten op uden at tænke på at huller i væggen bagefter. Du kan også nemt sætte ting op uden af ødelægge tapetet.

Undgå huller i loft og vægge med 3M Command

3M Command er specielt egnet til eksempelvis lejemål, du undgår huller i væggene, fliser og klinker. Kan med fordel bruges i badeværelser så du undgår huller i fliserne i eksempelvis brusekabinen. Holdekraften på Command er endvidere meget stærk og kan benyttes på alle overflader, du kan med fordel fjerne produktet efter brug uden skader på væggene.

Viser 1–60 af 67 resultater

3M Command er en linje af limprodukter fremstillet af firmaet 3M. Produkterne er designet til at gøre det muligt for folk at hænge ting på vægge og andre overflader uden at skade overfladen eller efterlade rester. 3M Command-produkter inkluderer kroge, striber og løsninger til ophængning af billeder, der anvender en særlig lim, der nemt kan fjernes uden at skade overfladen. De anvendes ofte til at hænge pyntegenstande, organisere ting og udstille billeder og andre ting i hjem, kontorer og andre steder. Vi lagerfører de fleste af 3M Command hos Gowikings, og leverer inden for 1-3 dage i hele Danmark med Postnord.