Blækpatroner

Hos Gowikings lagerfører vi blækpatroner til de fleste printere fra populære producenter til billige priser som HP, Canon og Epson. Vi lagerfører de mest gængse formater og leverer normalt inden for 1-3 dage fra vores lager.

Kontakt vores kundeservice på +45 96 40 00 00 eller kontakt os her såfremt du har spørgsmål til levering eller prisforespørgsler på blækpatroner som vi har her på siden.

Viser 1–60 af 1349 resultater

Blækpatroner er patroner, der indeholder blæk og anvendes i inkjet-printere. Når du printer noget på en inkjet-printer, bevæger printehovedet sig frem og tilbage over siden og frigør små dråber blæk fra patronerne på papiret for at oprette billedet eller teksten. Inkjet-printere anvendes i vid udstrækning til at printe dokumenter, fotos og andre materialer hjemme, på kontorer og på andre steder. Blækpatroner findes i forskellige farver, herunder sort, cyan, magenta og gul. Mange printere anvender en kombination af disse farver for at producere hele farveområdet i trykte materialer. Når en farve løber tør, kan du erstatte kun den farve i stedet for at erstatte hele patronen, der indeholder flere farver. Dette hjælper med at spare penge og reducere spild.